Aktiviteetit

Aktiviteetit

Satupolku, kiinnostava kertomus, jossa mielikuvitus ja ympäristön historia yhdistyvät. Satupolku on avoinna ympäri vuoden sään salliessa.

Kummituslabyrintti avataan Suvipäivien iloksi ja suljetaan syyskuun alussa.

Maatilapuodin Suvipäivät 8-10.7 2022

 

Ohjelmaa koko perheelle koko viikonlopun ajan! Aja itse traktorilla, satupolku, kummituslabyrintti, olkikasa, yrttejä & antiikkia & retroa, käsityökoju, kirpputori, taidenäyttely, vohveleita ja makkaraa. Seppä aitan pihalla.
Tilakauppa ja jäätelökioski ovat auki, kahvila auki la & su. Firefish-kioskilta loimulohta ja muita herkullisia annoksia.

PERJANTAINA: Tarjoamme puodin 29-vuotis syntymäpäiväkahvit aitalla. Kirkkonummen Pelimannit n klo 14-18.30.  Sotta ja Pytty-konsertti klo 17

LAUANTAINA: Lauluyhtye VisLa viihdyttää 11-14, Poniratsastusta n.klo 12-15.

SUNNUNTAINA: Pelimannimusiikkia klo 13-16, Taikuri Keke Pulliainen klo 12.30, 14 & 17, poniratsastusta klo14-17.

Konsertti: Eva&Leif Shut Up And Kiss Me-bändistä klo 16 & 17.30.

Vapaa pääsy, tervetuloa!

Tulosta ohjelma itsellesi tästä: Suvipäivät ohjelma – sommardagar program 2022

 

Taidenäyttely viljamakasiinin ylisillä 8.7-28.8  

Mageita maalauksia – Veigeitä veistoksia II näyttelyn teokset ovat kahden luovan alan ammattilaisen toinenyhteinen näyttely. Näyttelyssä on esillä Outi Häggin maalauksia ja Milla Toron veistoksia. Taiteilijoita yhdistääkiinnostus luontoon. Teosten aiheet löytyvät yhtä lailla kasvi- ja eläinkunnasta kuin ihmisluonnosta. Outi Hägg maalaa uteliaasti ja maalausprosessi on hänelle tutkimusmatka omaan itseen. Milla Toro tekee veistoksia pilke silmäkulmassa – huumori on hänen hahmojensa keskeinen tekijä. Taiteilijat kutsuvat näyttelyvieraat rentoon kesätapahtumaan, jonne kaikki ovat tervetulleita. Taidetta ei tarvitse ymmärtää, sen voi jokainen kokea omalla tavallaan.

 

Jenkkiautot saapuvat taas tauon jälkeen Maatilapuodille 23.7.2022 klo.10-16

Tuo jenkkisi näytille tai tule muuten vaan nauttimaan amerikkalaisesta meiningistä. Myynnissä purtavaa ja juotavaa Amerikan tyyliin sekä live musiikkia. Päivän hienoin auto palkitaan peoples choice äänestyksellä.

Yht. tiedot Jan Bäckström 0400845743 jan.backstrom@heidelberg.com

Yhteislauluilta 31.7 2022

Tule mukaan laulamaan Ilkka ja Jukka Aaltosen kanssa!

Tapahtuma on kaksikielinen, eli laulamme sekä suomeksi että ruotsiksi. Erittäin huonon sään sattuessa laulamme sisätiloissa. Liput 10 € sis. Maatilapuodin laulukirjan, 5 € jos sinulla jo on laulukirja.  Lapset alle 12v ilmaiseksi.

 

 

 

Naapurissamme sijaitsee Kotieläin- ja elämyspiha Rehndahl – poikkea samalla Maatilapuodissa! www.rehndahl.fi

Lähiseudulla on myös useita upeita ulkoilualueita: www.kirkkonummi.fi/ulkoilualueet_ymparisto

Uusimmat uutiset löydät Facebook-sivuiltamme!