Maatilapuoti

Maatilapuoti

Ainutlaatuinen Maatilapuotimme sijaitsee keskellä kaunista Eestinkylän kulttuurimaisemaa. Vain 30 km Helsingistä, Kirkkonummen kohdalta käännyt Upinniemeen päin, Upinniementieltä käännyt vasemmalle Eestinkyläntielle. Pienen matkan päästä pelto- ja vehreitten kukkulamaisemien jälkeen olet perillä.

Kahvila

Istahda hetkeksi kahvilaamme nauttimaan! Leipomomme laajasta valikoimasta voit valita erilaisista pullista, kakuista, leivoksista ja täytetyistä sämpylöistä. Meiltä myös ihanat Four Seasons Fishin kalapasteijat ja gluteenittomat leivonnaiset leipoo meille Min Kaka.
Kesällä terassimme tarjoaa upeat maisemat peltojen poikki. Aitan pihalla on myös pöytiä missä voit kesäaikaan viettää aikaa ja nauttia.

Leipomo

Tilallamme viljellään vehnää, ohraa, ruista, kauraa ja spelttiä. Osa viljasta jauhetaan jauhoiksi ja ryyneiksi Andersböle-Veckosken myllyssä, jauhoista leivomme maukkaita tuoksuvia leipiä ja leivonnaisia joita voit ostaa puodistamme.
Leivomme kaiken käsin ja leipämme eivät sisällä lisäaineita. Maatilapuodin mallaslimppu voitti keväällä 2018 artesaaniruuan avoimissa SM-kisoissa pronssia.

Maatilapuodista voit myös ostaa jauhoja ja ryynejä omaan käyttöön.

Mämmivideo: https://www.youtube.com/watch?v=ViEn6It6LD0&t=4s

Tuotteet

Maatilapuodistamme löydät leivät, leivonnaiset, hillot, mehut, hunajat, jauhot ja ryynit, makkarat, juustot, vihannekset, erilaiset käsityöt ja paljon muuta. Suuri osa myymälän valikoimasta on pienimuotoisesti tehtyä, mielellään lähialueelta.

Valikoimamme seuraa vuodenaikojen vaihteluja.
Helmikuussa leivomme runebergintorttuja, pääsiäisenä tiskimme notkuvat kotitekoisesta mämmistä ja lampaanlihasta.
Kesällä juuri poimitut uudet perunat ovat suurta herkkua ja heinä- elokuu on apposten sesonkiaikaa, jolloin myös vihannesvalikoima on suurimmillaan.

Kesällä tuoreet vasta poimitut marjat ja syksyllä omenat kuuluvat valikoimaamme.
Syksyllä juurekset ovat parhaimmillaan ja jouluksi hyllymme notkuvat leivonnaisista, joululaatikoista, kaloista, kinkuista, kalkkunoista ja muista herkuista, unohtamatta käsintehtyjä lahjoja ja joulukoristeita.

Luhtiaitta

Tarjoamme mielellämme kahvia luhtiaitassa kiertoajelulla oleville ryhmille. Opastukset sopimuksen mukaan. Aittaan mahtuu n 30 henkilöä ja iso bussilastillinenkin mahtuu hyvin jos ryhmä jakautuu ja osa käy ensin puodissa ja osa menee aittaan kahville.

Aitassa voi myös viettää unohtumattomat juhlat. Voitte suunnitella ja järjestää juhlanne itse, tai räätälöimme juhlan toiveittenne mukaisesti. Luhtiaitta on pääasiassa tarkoitettu kesäkäyttöön, mutta oikeilla varusteilla siellä voi olla ihan mukavaa talvellakin. Joulun alla katamme glögipöydän, ja silloin asiakkaamme voivat unohtaa joulukiireet hetkeksi ja nauttia rauhasta ja tunnelmasta.